3B: Moeilijker dan verwacht

E.Houtem – De Pinte : 2-1

Voor leider E.Houtem zou een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter De Pinte geen problemen mogen opleveren. Toch is voorzichtigheid nog steeds de moeder van de porseleinenwinkel. De tegenstrever niet te veel onderschatten was bijgevolg de boodschap. En dat bleek ook nadrukkelijk het geval te zijn tijdens het wedstrijdverloop.

Lees meer: 3B: Moeilijker dan verwacht

3B: Eendracht herpakt zich

E.HOUTEM – SMETLEDE : 4-1

Het was bang afwachten om te zien of E.Houtem de nederlaag van vorige week, die toch wel hard aankwam, en de daaropvolgende feestdagen die Houtem Jaarmarkt met zich meebrengt voldoende had verteerd om de drie punten thuis te houden tegen Smetlede. Dat was wel absoluut noodzakelijk wou geelzwart de rangschikking blijven aanvoeren.

Lees meer: 3B: Eendracht herpakt zich

3B: Eendracht ten onder in dolle slotfase

HT Zwijnaarde - E.Houtem: 4-2

De eerste doelstelling, het behalen van de periodetitel en zodoende ook de eindronde, werd vorige week door Eendracht verwezenlijkt. Het behalen van de titel is echter een ander paar mouwen. Op verplaatsing spelen tegen HT Zwijnaarde, één van de beste ploegen uit de reeks, is geen sinecure. Het zou voor geelzwart dus absoluut niet gemakkelijk worden om de eerste plaats te behouden. Toch deed het dat wel, maar enkel dankzij de nederlaag van naaste achtervolger St-Denijs.

Lees meer: 3B: Eendracht ten onder in dolle slotfase

Vanaf maandag 18/11: verplicht trainen in lange broek!

Beste ouders,

We hebben deze informatie reeds via de trainers verspreid maar geven het graag via deze weg ook nog eens mee: omdat we denken aan de gezondheid van onze jeugdspelers is het vanaf maandag 18/11 voor hen verplicht om te trainen met lange broek en lange mouwen. Niet alleen kan het koude weer verraderlijk zijn, ook wordt het kunstgras pijnlijker bij lagere temperaturen. We wijzen er graag op dat jeugdspelers zonder lange kledij niet zullen toegelaten worden deel te nemen aan de training.

Bedankt om hier rekening mee te houden!

Website en hosting door WAVI