36e Jeugdtornooi - 10/11 augustus 2019

Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus gaat de 36e editie van ons jeugdtornooi door op kunstgras.

Hou deze pagina in de gaten, want alle informatie over het jeugdtornooi wordt hier up-to-date gehouden, net als een verslagje en fotoreportage achteraf.

Wedstrijdschema's

• Wedstrijdschema's worden samengesteld eens de inschrijvingen afgesloten zijn!

Tornooireglement

• Het tornooireglement is hier binnenkort terug te vinden.

Inschrijving

Schrijf nu in voor ons 36e jeugdtornooi! Inschrijven kan enkel via onderstaand formulier. U ontvangt alle informatie via het e-mailadres dat u ingeeft op de inschrijving. Indien u per ploeg een verschillend contactpersoon heeft vult u best een afzonderlijk formulier in per contactpersoon.

Gelieve dit veld in te vullen!
Gelieve het stamnummer van uw club in te vullen!
Gelieve dit veld in te vullen!
Gelieve een correct e-mailadres in te geven!
Gelieve een telefoonnummer in te geven!
Ik wens volgende ploeg(en) in te schrijven voor het tornooi:
U moet bevestigen dat u akkoord gaat met de inschrijvingsvoorwaarden!

Terrein

Alle wedstrijden worden gespeeld op het Gemeentelijk Kunstgrasterrein gelegen op het A-terrein van VC Eendracht Houtem:

Adresgegevens:
Kloosterstraat 16
9520 Sint-Lievens-Houtem
Tel.kantine: 053/62.59.99

Wanneer de parking van onze club volzet is kan geparkeerd worden op Parking Hofkouter (GPS: Kruispunt Eiland-Hofkouter te 9520 Sint-Lievens-Houtem). Er kan ook geparkeerd worden op het Marktplein, maar let wel: op zaterdagnamiddag gaat de wekelijkse markt door en geldt op het grootste deel van het Marktplein parkeerverbod. Dat verbod gaat reeds in om 12u, dus op zaterdag wordt daar beter niet geparkeerd.

Tornooiverantwoordelijke

Koen De Waele - koen.dewaele@eendrachthoutem.be

Voorlopige reeksindeling 2019-2020: Houtem naar de B-reeks

De titel op een punt na verliezen aan een club die een goudmijn lijkt te hebben, eindronde verliezen tegen 10 man, dan kan een mindere reeksindeling er ook nog wel bij. Geelzwart wordt volgend jaar opnieuw in de B-reeks indelen en mag het weer in het Gentse gaan opnemen en niet in de Denderstreek of Vlaamse Ardennen waar we thuis horen. Jammer maar helaas. We zullen als club nog proberen te veranderen indien mogelijk, maar zonder wijzigingen vindt u de voorlopige reeksindeling op onderstaand kaartje.

Het kaartje kan ook geraadpleegd en gedeeld worden via volgende link: https://www.google.com/maps/d/viewer?hl=en&mid=14ctbSmifosDyY1cj_teUUepxbQg_wmPN&ll=51.017221357818975%2C3.827579300000025&z=11

Registraties bus

Volgende personen reserveerden een plaatsje op de bus naar Belzele:

1 pers. - Seppe godefroi
1 pers. - niels brewaeys
1 pers. - jose braekman
1 pers. - LUC DE SMAELE
1 pers. - Davy De Buyst
1 pers. - Brewaeys nick
1 pers. - Alex de Wilde
1 pers. - Joran Fosselle
1 pers. - Van Driessche Wim
1 pers. - Davy De Durpel
1 pers. - Moreels ivan
1 pers. - de backer fredddy
1 pers. - Chris Van Wassenhove
1 pers. - Lennert De Smet
2 pers. - Van Bever Nico
1 pers. - De Vos Gianni
1 pers. - Nils Stevens
1 pers. - Sam D'haene
2 pers. - Michael Van Wassenhove
Resultaten 1 - 20 van 20

Met de bus naar KFCE Belzele Evergem!

Geelzwart trekt komende zondag naar de volgende wedstrijd in de eindronde, op verplaatsing bij KFCE Belzele Evergem. Op grote vraag maken we deze verplaatsing per bus. Meerijden kost €10 per persoon, te betalen ter plaatse. Daarmee bekostigen we de bus heen en terug (32 kilometer enkel) en een drankje aan boord.

De bus vertrekt stipt om 14u bij Kleine Mien op het Marktplein. Schrijf nu in via onderstaand formulier!

Schrijf in voor de bus!

Ongeldige ingave
Please let us know your email address.

3D: Eendracht na verlengingen door naar derde ronde.

E.HOUTEM - OUDEGEM : 4-3 n.v.

In zijn eerste wedstrijd van de nacompetitie nam E.Houtem het thuis op tegen het Dendermondse Oudegem. De bezoekers hadden reeds een wedstrijd afgehaspeld en speelden daarin Wachtebeke met 3-0 naar huis. Dat het een lastige klus ging worden, was duidelijk. Geelzwart miste topschutter Van Der Schueren en tot overmaat van ramp vielen in de opwarming zowel Brewaeys als aanvoerder De Buyst uit. Coach Poep riep in allerijl nog Lennert De Smet op.

Lees meer: 3D: Eendracht na verlengingen door naar derde ronde.

Website en hosting door WAVI