Op maandag 25 september wordt de Kloosterstraat voor een week afgesloten voor verkeer omwille van het herleggen van betonvakken op het Marktplein en het herstellen van de riolering. De club kan met de wagen bijgevolg niet bereikt worden vanaf het Marktplein. In plaats daarvan dient er rondgereden te worden via N462 Polbroek om dan in te slaan in Aalmoezenie en zo de Kloosterstraat vanaf de achterkant binnen te komen.

VCEH Bereikbaar

Moortsele – E.Houtem: 1-2

Na een povere 2 op 6 stond E.Houtem voor de moeilijke opgave om 3 punten te gaan pakken op het veld van Moortsele. Om de voeling met de top niet te verliezen diende er namelijk absoluut gewonnen te worden en dat gebeurde ook, met dank aan doelman Lauwerys.

E.Houtem - HT Zwijnaarde: 1-1

Door het onnodige puntenverlies van vorige week legde Eendracht zichzelf druk op. Om de start niet te missen was de drie punten aan huis houden namelijk de enige optie. Tegen HT Zwijnaarde moest het bijgevolg vol aan de bak.

KVV Schelde - E.Houtem: 3-3

In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen trof Eendracht met Schelde geen onbekende tegenstrever. Beide ploegen bekampten elkaar in mei namelijk nog in de eindronde voor degradatie uit tweede provinciale. Toen won geelzwart, maar dat was, zoals men weet, een maat voor niets.

Alle kledij die besteld werd kan worden opgehaald elke woensdag vanaf 18u30. Er komt bovendien nog een extra pasdag voor zowel huidige als nieuwe spelers: op woensdag 20 september eveneens vanaf 18u30 kan kledij gepast en besteld worden.

Opgelet: betalen kan helaas enkel cash, er zal geen bancontacttoestel aanwezig zijn.