Geelzwart behoudt het maximum van de punten

E.HOUTEM - DEFTINGE: 3-0

E.Houtem stond wel met het maximum der punten aan de leiding van de rangschikking, maar tegen Deftinge, dat vorige week met maar liefst 4-0 van Zandbergen won, zou het allesbehalve gemakkelijk worden. Gelukkig speelt het kunstgrasveld ontegensprekelijk in het voordeel van een meer technisch aangelegd geelzwart. Toch bleef het uitkijken geblazen en mocht de tegenstrever zeker niet onderschat worden.

Lees meer: Geelzwart behoudt het maximum van de punten

3D: Via moeilijke zege naar 9 op 9                                     

VC HERZELE-RESSEGEM – E.HOUTEM: 1-2

Een negen op negen moest voor E.Houtem zeker tot de mogelijkheden behoren. Herzele-Ressegem stond namelijk puntenloos aan de staart van de rangschikking terwijl Eendracht op kop stond. Laat dat nu echter net het gevaar zijn, want een tegenstrever onderschatten kan tot puntenverlies leiden. Dat was wat bijna ook gebeurde, maar deze keer had geelzwart het geluk aan zijn kant.

Lees meer: 3D: Via moeilijke zege naar 9 op 9                                     

3D: Perfecte seizoensopener dankzij felbevochten zege

FCW GIJZEGEM – E.HOUTEM: 1-2

De voorbereiding van E.Houtem verliep uitstekend, wat het beste liet vermoeden voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Geelzwart mocht de tegenstander echter niet onderschatten want een competieopener blijft toch altijd iets speciaals. Dat bleek ook nu het geval te zijn want de thuisploeg beet veel feller van zich af dan verwacht.

Lees meer: 3D: Perfecte seizoensopener dankzij felbevochten zege

35e Jeugdtornooi - 11/12 augustus 2018

Op zaterdag 11 en zondag 12 augustus gaat de 35e editie van ons jeugdtornooi door op kunstgras.

Hou deze pagina in de gaten, want alle informatie over het jeugdtornooi wordt hier up-to-date gehouden, net als een verslagje en fotoreportage achteraf.

Wedstrijdschema's

Tornooireglement

Terrein

Alle wedstrijden worden gespeeld op het Gemeentelijk Kunstgrasterrein gelegen op het A-terrein van VC Eendracht Houtem:

Adresgegevens:
Kloosterstraat 16
9520 Sint-Lievens-Houtem
Tel.kantine: 053/62.59.99
 
Wanneer de parking van onze club volzet is kan geparkeerd worden op Parking Hofkouter (GPS: Kruispunt Eiland-Hofkouter te 9520 Sint-Lievens-Houtem). Er kan ook geparkeerd worden op het Marktplein, maar let wel: op zaterdagnamiddag gaat de wekelijkse markt door en geldt op het grootste deel van het Marktplein parkeerverbod. Dat verbod gaat reeds in om 12u, dus op zaterdag wordt daar beter niet geparkeerd.
 

Tornooiverantwoordelijke

Koen De Waele - koen.dewaele@eendrachthoutem.be