3B: Felbevochen en belangrijke zege

E.HOUTEM – LAARNE-KALKEN : 4-3

Na de monsterscore van vorige week waren de verwachtingen in de Kloosterstraat hooggespannen voor de clash tegen Laarne-Kalken. Echter, de titelpretendent uit het Gentse zou zeker op zijn hoede zijn en het tactisch anders aanpakken dan de vorige tegenstrevers van geelzwart. In het begin ging dit  met het nodige succes gepaard, op het einde trok de thuisploeg aan het langste eind.

Lees meer: 3B: Felbevochen en belangrijke zege

3B: Geelzwart scoort vlot in het Kermisweekend

Massemen - E.Houtem: 1-10

Geelzwart stond op zaterdagavond voor één van de dichtste verplaatsingen van het seizoen, in Massemen. De tweede gerangschikte tegen de negende, maar wel met amper 3 punten verschil. Massemen verloor vorige week met 4-1 en was vermoedelijk op revanche uit, voor de Houtemnaren kwam het er op neer de lijn door te trekken na de ruimte overwinning van vorige week. De zeer mooie, doch natte grasmat deed al vermoeden dat het er bij wijlen snel kon aan toe gaan.

Lees meer: 3B: Geelzwart scoort vlot in het Kermisweekend

3B: Geelzwart wint overtuigend

E.HOUTEM – VC ZWIJNAARDE : 5-1

Met VC Zwijnaarde kreeg Eendracht voor de tweede week op rij een gevaarlijke klant voorgeschoteld. Na het spektakelstuk van vorige week waren de verwachtingen hoog gespannen in de Kloosterstraat, maar tegen dit sterke team zou het allesbehalve gemakkelijk worden, zo dacht men althans.

Lees meer: 3B: Geelzwart wint overtuigend

Website en hosting door WAVI