Transfernieuws 2020-2021

Geelzwart is zich volop aan het voorbereiden op volgend seizoen! Op deze pagina vind je het transferoverzicht van onze club. De pagina wordt regelmatig bijgewerkt.


Donderdag 23 januari

Naast de eerder geciteerde namen verlengden ook Gert De Smet, Gianni De Vos, Nick en Niels Brewaeys, Arno Ponnet, Simon Braeckman, Matthias Schoenmaekers, Nico Van Der Linden, Jonas De Meyer, Lars De Waele, Robin D’Hauwers, Louis Janssens, Hannes Van Caenneghem en Brent Van Herpe hun overeenkomst. Mirko Poep, Lennert De Smet, Ruben De Craecker, Alexander Rebai en Yannick Leboeuf lagen nog een jaar onder contract.

Sam D’Haene en Effi Achuo keren terug naar de oude stal. Dante Verlee komt over van St-Antelinks.

Tijl Van De Weghe, momenteel actief als T2 bij Eine, wordt trainer van de B-ploeg die in 4e Prov zal uitkomen. Over de samenstelling van de A ploeg en de B ploeg zal eerstdaags worden beslist.


Donderdag 2 januari

Naast doelmannen Mano Doda en Jens De Backer verlengden ook aanvoerder Davy De Buyst, Sebbe Hooge, Stef Du Seuil, Jens De Rouck, Jeroen Wattez, Marijn De Paepe, Glenn Van De Perre, Niels Van Impe en Joppe Beirens hun verblijf bij Eendracht. Met de rest van de huidige spelerskern alsook met een paar gerichte versterkingen wordt nog gesproken. Jens Van Steenbrugghe stopt na dit seizoen met voetballen. Vanaf volgende week wordt ook werk gemaakt van de samenstelling van de B ploeg die in 4e Prov zal uitkomen.

Website en hosting door WAVI