Voorlopige reeksindeling 2019-2020: Houtem naar de B-reeks

De titel op een punt na verliezen aan een club die een goudmijn lijkt te hebben, eindronde verliezen tegen 10 man, dan kan een mindere reeksindeling er ook nog wel bij. Geelzwart wordt volgend jaar opnieuw in de B-reeks indelen en mag het weer in het Gentse gaan opnemen en niet in de Denderstreek of Vlaamse Ardennen waar we thuis horen. Jammer maar helaas. We zullen als club nog proberen te veranderen indien mogelijk, maar zonder wijzigingen vindt u de voorlopige reeksindeling op onderstaand kaartje.

Het kaartje kan ook geraadpleegd en gedeeld worden via volgende link: https://www.google.com/maps/d/viewer?hl=en&mid=14ctbSmifosDyY1cj_teUUepxbQg_wmPN&ll=51.017221357818975%2C3.827579300000025&z=11

Registraties bus

Volgende personen reserveerden een plaatsje op de bus naar Belzele:

1 pers. - Seppe godefroi
1 pers. - niels brewaeys
1 pers. - jose braekman
1 pers. - LUC DE SMAELE
1 pers. - Davy De Buyst
1 pers. - Brewaeys nick
1 pers. - Alex de Wilde
1 pers. - Joran Fosselle
1 pers. - Van Driessche Wim
1 pers. - Davy De Durpel
1 pers. - Moreels ivan
1 pers. - de backer fredddy
1 pers. - Chris Van Wassenhove
1 pers. - Lennert De Smet
2 pers. - Van Bever Nico
1 pers. - De Vos Gianni
1 pers. - Nils Stevens
1 pers. - Sam D'haene
2 pers. - Michael Van Wassenhove
Resultaten 1 - 20 van 20

Met de bus naar KFCE Belzele Evergem!

Geelzwart trekt komende zondag naar de volgende wedstrijd in de eindronde, op verplaatsing bij KFCE Belzele Evergem. Op grote vraag maken we deze verplaatsing per bus. Meerijden kost €10 per persoon, te betalen ter plaatse. Daarmee bekostigen we de bus heen en terug (32 kilometer enkel) en een drankje aan boord.

De bus vertrekt stipt om 14u bij Kleine Mien op het Marktplein. Schrijf nu in via onderstaand formulier!

Schrijf in voor de bus!

Ongeldige ingave
Please let us know your email address.

3D: Eendracht na verlengingen door naar derde ronde.

E.HOUTEM - OUDEGEM : 4-3 n.v.

In zijn eerste wedstrijd van de nacompetitie nam E.Houtem het thuis op tegen het Dendermondse Oudegem. De bezoekers hadden reeds een wedstrijd afgehaspeld en speelden daarin Wachtebeke met 3-0 naar huis. Dat het een lastige klus ging worden, was duidelijk. Geelzwart miste topschutter Van Der Schueren en tot overmaat van ramp vielen in de opwarming zowel Brewaeys als aanvoerder De Buyst uit. Coach Poep riep in allerijl nog Lennert De Smet op.

Lees meer: 3D: Eendracht na verlengingen door naar derde ronde.

Loting eindronde 3e Provinciale

Vandaag vond de loting voor de eindronde plaats. Geelzwart is vrij op de eerste speeldag en neemt het op de tweede speeldag op tegen de winnaar uit het duel tussen Oudegem en Wachtebeke. Beide ploegen eindigden in hun reeks op de 5e plaats, respectievelijk in de E-reeks en in de A-reeks. Hieronder is een volledig overzicht te vinden van de eindronde. De wedstrijden die geelzwart zou kunnen spelen indien het altijd wint staan vetgedrukt.

Ronde 1: 28/04 om 15u:

• W1: Moerbeke vs Melsele B