3B: Eendracht herpakt zich

E.HOUTEM – SMETLEDE : 4-1

Het was bang afwachten om te zien of E.Houtem de nederlaag van vorige week, die toch wel hard aankwam, en de daaropvolgende feestdagen die Houtem Jaarmarkt met zich meebrengt voldoende had verteerd om de drie punten thuis te houden tegen Smetlede. Dat was wel absoluut noodzakelijk wou geelzwart de rangschikking blijven aanvoeren.

Lees meer: 3B: Eendracht herpakt zich

3B: Eendracht ten onder in dolle slotfase

HT Zwijnaarde - E.Houtem: 4-2

De eerste doelstelling, het behalen van de periodetitel en zodoende ook de eindronde, werd vorige week door Eendracht verwezenlijkt. Het behalen van de titel is echter een ander paar mouwen. Op verplaatsing spelen tegen HT Zwijnaarde, één van de beste ploegen uit de reeks, is geen sinecure. Het zou voor geelzwart dus absoluut niet gemakkelijk worden om de eerste plaats te behouden. Toch deed het dat wel, maar enkel dankzij de nederlaag van naaste achtervolger St-Denijs.

Lees meer: 3B: Eendracht ten onder in dolle slotfase

3B: Periodetitel is binnen!

E.HOUTEM – OUDEGEM : 6-2

Tijdens de voorbije twee wedstrijden van E.Houtem sputterde de motor wat tegen. Toch werd de schade ten zeerste beperkt want deze speeldag kon geelzwart, mits een overwinning tegen Oudegem, de periodetitel binnen rijven. Daarvoor zou het echter zijn frivole spel van enkele weken geleden moeten terugvinden. Dat deed het ook, zei het pas in de tweede helft na deze met een achterstand te zijn ingegaan.

Lees meer: 3B: Periodetitel is binnen!

3B: Met de hakken over de sloot

Melsen - E.Houtem: 0-1

Nadat Eendracht vorige week twee kostbare punten liet liggen kon het zich in de twee komende wedstrijden geen misstap meer veroorloven wou het de periodetitel binnen halen. Tegen hekkensluiter Melsen zou dat op papier geen probleem mogen zijn, maar dat was het thuis tegen Schelde ook niet en iedereen weet wat er daar in blessuretijd gebeurde!

Lees meer: 3B: Met de hakken over de sloot

Website en hosting door WAVI