3B: Eendracht verliest leidersplaats

Bottelare - E.Houtem: 3-1

In de laatste wedstrijd van de heenronde stond E.Houtem voor een op papier misschien gemakkelijke opdracht, maar in werkelijkheid was het er één om niet te onderschatten. De thuisploeg verloor namelijk maar één keer in de laatste zeven duels en klopte thuis zelfs HT Zwijnaarde. Geelzwart zou dus best op zijn hoede zijn wou het volgende week de terugronde als leider aanvatten.

Lees meer: 3B: Eendracht verliest leidersplaats

3B: Moeilijker dan verwacht

E.Houtem – De Pinte : 2-1

Voor leider E.Houtem zou een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter De Pinte geen problemen mogen opleveren. Toch is voorzichtigheid nog steeds de moeder van de porseleinenwinkel. De tegenstrever niet te veel onderschatten was bijgevolg de boodschap. En dat bleek ook nadrukkelijk het geval te zijn tijdens het wedstrijdverloop.

Lees meer: 3B: Moeilijker dan verwacht

3B: Eendracht herpakt zich

E.HOUTEM – SMETLEDE : 4-1

Het was bang afwachten om te zien of E.Houtem de nederlaag van vorige week, die toch wel hard aankwam, en de daaropvolgende feestdagen die Houtem Jaarmarkt met zich meebrengt voldoende had verteerd om de drie punten thuis te houden tegen Smetlede. Dat was wel absoluut noodzakelijk wou geelzwart de rangschikking blijven aanvoeren.

Lees meer: 3B: Eendracht herpakt zich

3B: Eendracht ten onder in dolle slotfase

HT Zwijnaarde - E.Houtem: 4-2

De eerste doelstelling, het behalen van de periodetitel en zodoende ook de eindronde, werd vorige week door Eendracht verwezenlijkt. Het behalen van de titel is echter een ander paar mouwen. Op verplaatsing spelen tegen HT Zwijnaarde, één van de beste ploegen uit de reeks, is geen sinecure. Het zou voor geelzwart dus absoluut niet gemakkelijk worden om de eerste plaats te behouden. Toch deed het dat wel, maar enkel dankzij de nederlaag van naaste achtervolger St-Denijs.

Lees meer: 3B: Eendracht ten onder in dolle slotfase

Website en hosting door WAVI